Loading...
X

Albumul de nuntă

Si pentru ca pachetul foto să fie complet si amintirile să dureze e nevoie si de un album durabil si elegant. Iată propunerea noastră legat de albume de nuntă:

Album de nunta digital, legat in piele, personalizat, coperta cu fotografie

Album de nunta, album nunta personalizat cu fotografia miriilor. Legatura de piele, foi cartonate. Album de nunta. Detalii album de nunta; coperta personalizata cu fotografia miriilor; pagini cartonate; face off catifea de culoare neagra; logo Studio Arten imprimat pe face off spate; Album de nunta culoare marou. Coperta din piele personaizat cu fotografia miriilor. Fotografia este plasata sub plexiglas. Alumul vine intr-o cutie de protectie Album nunta coperta de piele, elegant. Coperta este personalizata cu fotogafia miriilor.
Imagine detaliu album de nunta. Coperta din piele marou, elegant. Coperta personalizata cu fotografia miriilor. Fotografie pe intrega pagina in albumul de nunta. Full size wedding picture. Album elegant de nunta cu coperta din piele, pagini cartonate. Fotografie de nunta in album de nunta. Fotografie cu buchetul de mireasa pe o pagina intreaga. Full size wedding picure in wedding album. Album elegant de nunta cu pagini cartonate. Album nunta in cutie eleganta, alba. Pentru o mai buna protectie al albumului, va recomandam cutia protectoare elegantta, alba sau bej. Albumul de nunta este astfel protejat. Album de nunta in culoarea marou, elegant, personalizat cu fotografia mirilor pe coperta din fata.

Share Button

Leave Your Observation

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button