TTD, cu alte cuvinte Trash The Dress, este fotosedinta care se realizeaza dupa nunta. Dar o putem interpreta si ca Treasure The Dress sau Love The Dress, pentru ca a mai pierdut din anticurentul cu care a pornit in occident.

Thrash The Dress, fotosedinta dupa nunta, foto nunta alb negru, castel, ruine,

Recomandam fotosedinta de dupa nunta din doua motive.

Una ar fi cea pe care o intalnim des la evenimentele  “noastre”, si anume, timpul alocat sedintelor foto din ziua evenimentului este prea scurt pentru o fotosedinta decenta si creativa. Si, pentru ca nu recomandam sa lipsiti de la petrecere sau sa va lasati invitatii de la nunta voastra prea mult sa va astepte in drum sau la restaurant, va propunem o fotosedinta mai scurta, de aproximativ 40-50 minute impreuna cu domnisoarele si domnisorii de onoare, respectiv nasii vostrii in locatii apropiate localului care va gazdui petrecerea.  Continuand mai apoi in alta zi fotosedinta doar cu voi doi.

In al doilea rand – si cred ca aceasta este motivul mai apreciat, cand vine vorba de sedinta foto de dupa nunta – cand mirii vor sa se afirme intr-o locatie si intr-un mod in care in ziua evenimentului nu au posibilitate.

foto nunta, fotosedinta dupa nunta, fotograf profesionist, foto video nunta, poze mireasa in natura

foto nunta, fotografie mireasa in natura, foto video TTD, fotosedinta dupa nunta, Studio Arten, echipa foto video nunta,

Conceptul fotosedintei de dupa nunta sau Trash The Dress, sa nascut in momentul in care mirese curajoase au dorit “mai mult” (fotografic vorbind :)) decat era decent in ziua evenimentului. Au ales sa se tavaleasca si sa se murdareasca, si au pornit o miscare de rezistenta fata de instantaneele obisnuite si plictisite din ziua nuntii. O declaratie de razboi fata de incremenirea in tipare. Pe cand acest val a juns pe meleagurile noastre sa mai domolit. A ramas doar o fotosedinta in care cuplurile si-au  putut afirma mai puternic personalitatea, alegand locatii cel putin interesante. La citeva zile dupa nunta mirii schimba peisajul mirific din ziua nuntii si merg in locatii pe care in mod normal nu le-ai asocia cu nunta. Legat de ce fel de locatii sa va alegeti, ar trebui sa va ganditi la cele in care care va simtiti bine, va puteti afirma personalitatea. Suntem dispusi sa traversam munti si vai pentru pasiunea noastra de a va realiza fotografii impresionante. In cazul in care sunteti amatori de aventuri si le aveti cu natura, este bine sa alegem de comun acord peisaje montane sau padure. Poate sunteti mai romantici si visatori. Va recomandam un castel, o gradina feerica sau un oras medieval, unde va veti simtii printi si printese. Castelele in general ne permit realizarea fotografiilor atat in cadru exterior cat si interioare. Este important ca locatia aleasa sa ne permita o varietate de posibilitati. Sigur exista ceva ce va defineste. Si atunci de ce sa nu faceti o sedinta foto pe aceasta tematica.

Fotografie nunta mures, sedinta foto nunta, fotografii nunta, fotografii profesionale Studio Arten, echipa foto video nunta

fotosedinta dupa nunta, camp cu flori, miri pe camp, fotograf profesionist, miri care alearga,

Apus de soare, fotosedinta dupa nunta, fotografie profesionala de nunta, fotograf profesionist

Filmul nuntii ar trebui sa fie in egala masura distractiva si unica pe cat posibil. Videograful evenimentului are posibilitatea sa realizeze cadre unice, ce vor iesi din tiparul cotidian de nunta.

TTD inseamna originalitate, creativitate si multa distractie.

Share Button