Loading...
X

De ce sunt filmele noastre diferite

De ce sunt filmele create de Studio Arten diferite de majoritatea filmărilor de nuntă din zilele noastre?

Zilele noastre are loc o revolutie in videografia de nuntă, purtând denumirea de cinematografie de nuntă sau film cinematic de nuntă. Acest nou stil are anumite caracteristici, indiferent de producător, sau studio, si sa dezvoltat multumită revolutiei tehnice din domeniul aparatelor foto. Aparatele foto profesionale si-au lărgit gama functiilor cu posibilitate de filmare (înregistrare cadre video). Astfel calitatea imaginii întâlnită în videoclipuri muzicale si filme de la cinema a devenit popular si la evenimente. Nuantele si tonurile de culori sunt mult mai frumoase, subiectele devin mai evidentiate prin folosirea unei profunzimi de câmp mai scăzute (acest lucru era posibil initial doar în fotografie), si sensibilitatea mare la lumină scăzută al aparatelor foto profesionale ne permite filmarea cadrelor de seară fără o lumină auxiliară, astfel vă putem reda cu fidelitate atmosfera de la restaurant sau cort.

O altă caracteristică a stililui cinematic este că evenimetele din ziua nuntii nu se mai rezumă la discuri DVD de 8-9 ore, ci se realizează videoclipuri de 5-10 minute, si un montaj mai lung de 1-1,5 oră, în ideea în care “mai putin poate fi mai mult!”. Procesul creativ de editare video devine astfel cel mai important proces în nasterea filmului de nuntă, durata de lucru pe masa de editare fiind chiar si câteva săptămâni.

Dacă ne uităm la creatiile unui fotograf profesionist, ne dăm seama că uneltele folosite de el nu reprezintă chiar totul, dar sunt de mare ajutor în realizarea calitătii. Este un principiu adevărat si pe partea video. Doar cu aparate si obiective foto profesionale, scumpe de altfel, putem realiza imagini, care diferă de la imagini clasice de nuntă.

Filmul înseamnă imagini în miscare, astfel nu trebuie să uităm nici de accesoriile necesare pentru stabilizarea si miscarea camerelor. Cu ajutorul acestor accesorii putem da caracter filmului nostru. În unele cazuri chiar imagini Time-Lapse, pot colora evenimentele.

Imaginile montate în final vor fi gradate in culori si contraste, astfel obtinem efectul de imagini cinematice.

 

Cîteva clipuri video găsiti chiar pe websiteul nostru:

{C+O} I Give You All Of Me

{Zoltan + Imola}

{Ionut + Lidia}

BRANTHLER – Un proiect pe viata

IRUM – prezentare companie

Share Button

Leave Your Observation

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button