Fotografia de nunta

DESCRIERE

Suntem prezenti pe parcursul întregului eveniment si se fotografiază cele mai reprezentative momente, cu atentie deosebită la detalii. Micile detalii vor face diferența. Deseori suntem întrebați cât de devreme vom începe lucrările în ziua evenimentului. Răspunsul nostru este, că lucrările încep deja în momentul semnării contractului, deoarece susținem că fiecare cuplu este diferit și noi dorim să vă realizăm un pachet foto personalizat.  Dar cum se poate acest lucru, când fiecare nuntă este parcă la fel? Ei… nu chiar. Pentru că, după cum spuneam fiecare cuplu este diferit, și chiar dacă vor parcurge aparent același scenariu, fiecare va trăi acel moment în felul lui. Astfel emoțiile pe care le veți trăi, și capturarea acestora vor face diferența dintre fotografiile voastre și celelalte. Dar ca să o luăm pas cu pas, mai adăugăm bonus și o fotoședință de logodnă, înainte de marele eveniment. Aceasta o propunem să fie relizată cu două-trei săptămâni înainte de nuntă. Deseori întâlnim persoane care ne povestesc cât sunt ei de timizi în fața aparatului foto. Desigur … Nu toți ne-am născut în fața obiecivului, și nu toți suntem obișnuiți să fim fotografiați sau filmați. Dar un fotograf răbdător și dornic să realizeze imagini reușite cu fiecare cuplu va găsii postura, lumina, atmosfera potrivită pentru a scoate ce este mai bun din tine. În asta ne ajută fotoședința de logodnă. O altă latură al acestei sesiuni este că voi aveți posibilitatea să ne cunoașteți mai bine, și la nuntă să nu mai fiți intimidați de prezența echipei noastre.

În ziua nunții vom respecta scenariul propus de organizatorul evenimentului sau maestrul de ceremonii, dar avem și noi câteva doleanțe. Pentru ședința foto creativă cu voi este bine să rezervați din programul vostru aproximativ 50 minute. Dorim ca fotografiile acestea, absorbite cu emoțiile voastre, să fie întradevăr reușite și realizate cu atenție. Dorim ca voi să vă amintiți de această zi cu bucurie. Propunem ca ședința foto creativă din ziua nunții să fie realizată in intervalul de timp între cununia religioasă și intrarea la restaurant, astfel invitații voștrii vor avea timp să se instaleze mesele de la localul gazdă al evenimentului fără să va simte lipsa.

Până la ce oră veți lucra la evenimentul nostru? – ați putea să întrebați.

 • Nu avem o oră de plecare prestabilită. Rămânem și fotografiem în limita bunului simț. Nu vom pleca după tort, dar poate nu este cazul să fim prezenți când și ultimul invitat a luat rămas bun. După cum spuneam, vom fotografia toate momentele esențiale și potrivite filmului sau pachetului foto.

Mulți dintre voi preferați și o ședință foto după nuntă. Este chiar recomandat. Împreună vom stabilii locația potrivită acestei întâlniri. Putem alege munte sau castel, natură sau peisaj urban. Sigur găsim ceva, ce vă definește. Important este să vă regăsiți în peisaj și să vă simțiți bine. Restul este responsabilitatea noastră.

După ce am terminat întrunirile fotografice începe procesul de selectare și editare. În urma acestuia se nasc fotografiile finisate gata de print și versiunile potrivite pentru internet. Toate fotografiile care vi se vor preda sunt editate. Editarea înseamnă corecții de culoare, contrast, efecte vizuale si crop. În unele cazuri poate însemna și eliminarea unor obiecte nedorite din cadru.

GALERIE

Vă invităm să vizitați galeriile foto de pe paginile acestea!

PRETUL SERVICIULUI 600 euro
 • ședință foto de logodnă sau starea civilă inclusă
 • fotografii prelucrate, randate în rezoluție originală (aprox. 1000 bucăți)
 • înscipționate pe discuri DVD (2 exemplare)
 • carcasă personalizată

Horizontal Line Dot

Albume FOTO

DESCRIERE

După editarea fotografiilor începem pregătirea albumelor. Albumul de nuntă va conține fotografii realizate în ziua căsătoriei cât și cele de la sesiunea foto după nuntă. Aveți posibilitatea să alegeți și voi cadrele preferate, ce vor constitui baza albumului. Dar în cele mai multe cazuri alegerea cadrelor este lăsat la îndemâna editorului de album. Macheta digitală este verificată și aprobată de voi, mai apoi, după alegerea stilului de copertare este preluat de un atelier specializat în producția albumelor. Putem alege din o varietate largă de posibilități în privința modelului de copertă. Albumul de nuntă vine însoțit de cutie protectoare.

Galerie

Vizitați galeria fotografică despre albume aici!

PRETURI

Prețurile albumelor Studio Arten diferă în funcție de dimensiunea și copertarea acestuia. Prețurile afișate conțin machetarea albumului cît și albumul finisat.

Album 25×50 – 40 pagini (recomandat ca album principal) – 180 Euro

Album 30×60 – 40 pagini (recomandat ca album principal) – 200 euro

Album 15×30 – recomandat pentru nași sau părinți – 225,00 lei / buc. Acest preț este valabil în cazul în care albumul nașilor sau al părinților păstrează în mare parte linia de design al albumului principal.

Album 20×40 (copertă hard-cover din piele) – recomandat pentru nași sau părinți – 450,00 lei / buc. Acest preț este valabil în cazul în care albumul nașilor sau al părinților păstrează în mare parte linia de design al albumului principal.

Horizontal Line Dot

Videografia de nunta

DESCRIERE

Videografia de nuntă din zilele noastre trăiește o revoluție purtând și denumirea de film de nuntă sau film cinematic de nuntă. Acest nou stil are menirea ca materialul filmic finalizat să se asemene mai de grabă cu un film de cinema. Noi respectăm această linie nouă și putem amintii anumite caracteristici, indiferent de producător sau studio. În primul rând camerele de filmat clasice au fost schimbate de aparate foto cu funcții video. Calitatea imaginii întâlnită la filme de cinema și videoclipuri muzicale a devenit popular și la evenimente. Tonurile și culorile sunt mai frumoase și subiectele pot fi evidențiate prin folosirea profunzimii de câmp mai scăzute (acest lucru era posibil inițial doar în fotografie) datorită obiectivelor foto și cinema. Sensibilitatea mare al aparatelor profesionale ne permite filmarea cadrelor de seară fără o lumină auxiliară, astfel vă putem reda cu fidelitate atmosfera de la restaurant sau cort.

O altă caracteristică a stililui cinematic este că evenimetele din ziua nuntii nu se mai rezumă la discuri DVD de 8-9 ore, ci se realizează videoclipuri de 5-10 minute, si un montaj mai lung de 1-1,5 oră, în ideea în care “mai putin poate fi mai mult!”. Procesul creativ de editare video devine astfel cel mai important proces în nasterea filmului de nuntă, durata de lucru pe masa de editare fiind chiar si câteva săptămâni.

Dacă ne uităm la creatiile unui fotograf profesionist, ne dăm seama că uneltele folosite de el nu reprezintă chiar totul, dar sunt de mare ajutor în realizarea calitătii. Este un principiu adevărat si pe partea video. Doar cu aparate si obiective foto profesionale, scumpe de altfel, putem realiza imagini, care diferă de la imagini clasice de nuntă.

Filmul înseamnă imagini în miscare, astfel nu trebuie să uităm nici de accesoriile necesare pentru stabilizarea si miscarea camerelor. Cu ajutorul acestor accesorii putem da caracter filmului nostru. În unele cazuri chiar imagini Time-Lapse, pot colora evenimentele. La acest capitol introducem în anul 2015 filmări aeriene la nunta voastră realizate cu drona. Acest utilaj ne permite filmarea anumitor secvențe dintr-o perspectivă nouă, dar impresionantă. Cadre de descriere, introducere în peisaj, intrarea sau ieșirea din biserică sau alte locații vor fi filmate și din aer, oferind o imagine intr-adevăr cinematică. La întâlnirea de după nuntă vom avea posibilitatea realizării altor cadre creative filmate cu drona, prezentând astfel unicitatea peisajului ales pentru sesiunea TTD.

Imaginile montate în final vor fi gradate in culori si contraste, astfel obtinem efectul de imagini cinematice.

Din cadrele filmate la eveniment, precum și la sesiunea de după nuntă se vor realiza montajele. Versiunea lungă a filmului durează 90-120 minute, varianta scurtă sau cu altă denumire videoclipul nunții 5-10 minute.

Galerii VIDEO

Vizitați galeria cu videoclipuri de nuntă aici!

Preturi
videografia de nuntă în stil cinematic 1 cameraman 600 euro
 • realizarea filmărilor de către 1 cameraman
 • editarea materialelor
 • se realizează o variantă a filmului de nuntă de 90-120 minute
 • se realizează varianta scurtă a filmului – videoclipul de nuntă – 5-10 minute
 • posibilitatea de verificare și corecții de către miri înainte de finalizarea discurilor
 • se predau minim două exemplare de discuri DVD și BluRay personalizate în carcase personalizate
 • discurile vor conține montajele, generic, meniu, videoclipuri

 

videografia de nuntă în stil cinematic 2 cameramani 700 euro 
 • realizarea filmărilor de către 2 cameramani
 • editarea materialelor
 • se realizează o variantă a filmului de nuntă de 90-120 minute
 • se realizeazo varianta scurtă a filmului – videoclipul de nuntă – 5-10 minute
 • posibilitatea de verificare și corecții de către miri înainte de finalizarea discurilor
 • se predau minim două exemplare de discuri DVD și BluRay personalizate în carcase personalizate
 • discurile vor conține montajele, generic, meniu, videoclipuri
Filmari aeriene cu drona 150 euro
 • în limita posibilitățiilor vom realiza cadre filmate cu drona în ziua evenimentului
 • vom folosi acest utilaj și la sesiunea foto-video de după nuntă
 • cadrele aeriene vor fi folosite la montajele videoclipului de nuntă și la montajul filmului de nuntă

Horizontal Line Dot

Share Button