logo-brandfilms-png

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm nașterea unui nou brand, prin care continuăm linia lucrărilor excepționale și de bun gust ca și în cazul Studio Arten, care este prezentă pe piața serviciilor foto și videografie de 10 ani.

Este vorba de BrandFilms care prin realizarea filmelor corporate și fotografiilor de producție, servicii și produs va aduce un aport la construirea bunei imagini firmelor cu care vom colabora.

Referințele clienților noștri:


“In atentia firmei SC ART 10 SRL
Prin prezenta adresa dorim sa evidentiem faptul ca firma mai sus mentionata ne-a sprijinit in promovarea companiei si a brandului companiei noastre prin realizarea mai multor materiale de promovarea cum ar fi:
– Realizarea unui film de prezentare al companiei , film care a fost realizat si in limba engleza si care este foarte apreciat de clientii si colaboratorii nostri;
– Realizarea mai multor sedinte foto in institutia noastra in vederea realizarii unor cataloage, pliante de promovare;
– Realizarea pozelor si filmarea intregului eveniment cu ocazia inaugurarii, Centrului de Cercetare si dezvoltare” din cadrul Companiei;
– Realizarea unor filme si poze la punctele de lucru din tara si strainatate in vederea realizarii unui film de prezentare pentru firma MAVIPROD SRL;
Prin urmare grupul de firme IRUM si MAVIPROD gaseste in firma ART 10 SRL un partener de incredere si un sprijin real in vederea promovarii activitatii si putem recomanda oricui serviciile acestora intrucat se ridica la un nivel inalt de profesionalism.
Diana Bogdan

irum-logo-1x1

 

 

 

 

Director marketing”


“Societatea noastră a apelat în numeroase rânduri la serviciile de fotografiere ale firmei ART 10 SRL. De fiecare dată echipa a dat dovadă de profesionalism, seriozitate şi promptitudine. Fiecare şedintă fotografică a decurs conform înţelegerii, la data planificată iar fotografiile obţinute au pus în valoare piesele fotografiate, având o bună claritate şi prinzând detalii care au scos în evidenţă frumuseţea pieselor de mobiler.Putem recomanda aceasta echipă pentru serviciile oferite, care sunt la un nivel ridicat şi care folosind echipamente de înaltă clasă, surprinde şi transpune în imagini frumuseţea modelelor fotografiate.
Echipa DoroBanti

Print

 

 

 

www.dorobanti.eu” See less

Share Button