Pachet MINIM
PAchet BAZĂ
PAchet PLUS
Pachet COMPLET
DESCRIERE

La alegerea acestui pachet beneficiați de serviciile unui fotograf pe toată durata evenimentului și cameraman pe toată durata evenimentului, dar acest pachet conține deja și executarea unui album în mărimea 25×50 cm. După filmarea evenimentului și filmare începem editarea materialelor, care în momentul în care vi le vom preda sunt toate în formă editată. Referitor la numărul fotografiilor se vor edita aproximativ 1000 de cadre care vi le predăm pe DVD personalizat. Filmarea va fi executată de un cameraman specializat în domeniul wedding și ca și rezultat final vă propunem două variante ale filmărilor. Un film mai lung de aproximativ 90-120 minute și o variantă scurtă de 5-10 minute (rezumat sau videoclip de nuntă). Urmăriți aici videoclipurile noastre de nuntă . În pachetul Bază vă mai oferim și un album de nuntă în mărimea 25×50 cm.

PREȚ PACHET 1297,2 Euro

La acest pachet acumulați o reducere de 6% față de prețurile întregi Studio Arten și beneficiați totodată de o reducere de 82,8 Euro. Prețul pachetului include deja reducerea.

Pe lângă acest pachet de servicii vă mai putem recomanda filmarea cu drona pentru imagini senzaționale. Filmările cu drona vă vor încânta pentru că vor prezenta detalii care sunt imposibil de observat din unghiul dumneavoastră de vedere. Aceste imagini sunt doar una din uneltele prin care dăm notă cinematică filmelor noastre. Camera zburătoare poate fi folosită doar sub anumite circumstanțe și doar la filmări exterioare, este astfel perfect pentru localizarea diferitelor momente ale evenimentului. De exemplu pot fi realizate cadre aeriene cu orașul unde se întâmplă pregătirile pentru nuntă sau satul de unde veți porni. dar poate fi spectaculoasă și o imagine cu turnul bisericii, unde va urma să vă cununați, sau o imagine aerienă cu toate mașinile care sunt în drum spre un moment al nunții.

PREȚUL SERVICIULUI FILMARE CU DRONA ESTE 150 EURO și nu este inclus în pahetele existente

 

Share Button