Pachet MINIM
PAchet BAZĂ
PAchet PLUS
Pachet COMPLET
DESCRIERE

Includem în pachetul acesta fotografia de nuntă și filmarea evenimentului, prelucrarea materialelor fotografiate și filmate, mai pe urmă predăm materialele pe discuri DVD și BluRay în calitate și rezoluție înaltă.

PREȚUL PACHETULUI 1140 EURO

La acest pachet acumulați o reducere de 5% față de prețurile întregi Studio Arten și beneficiați totodată de o reducere de 60 Euro. Prețul pachetului include deja reducerea.

Pe lângă acest pachet de servicii vă mai putem recomanda filmarea cu drona pentru imagini senzaționale. Filmările cu drona vă vor încânta pentru că vor prezenta detalii care sunt imposibil de observat din unghiul dumneavoastră de vedere. Aceste imagini sunt doar una din uneltele prin care dăm notă cinematică filmelor noastre. Camera zburătoare poate fi folosită doar sub anumite circumstanțe și doar la filmări exterioare, este astfel perfect pentru localizarea diferitelor momente ale evenimentului. De exemplu pot fi realizate cadre aeriene cu orașul unde se întâmplă pregătirile pentru nuntă sau satul de unde veți porni. dar poate fi spectaculoasă și o imagine cu turnul bisericii, unde va urma să vă cununați, sau o imagine aerienă cu toate mașinile care sunt în drum spre un moment al nunții

 

Share Button