Tarife foto video BOTEZ
Serviciu sau produs Preț individual
Fotografie botez 200 Euro
Videografie botez 200 Euro
Album botez 100 Euro
Albume nași-bunici 150 RON/bucata
Fotoședința extra cu familia BONUS
Preț total pachet foto-video 500 Euro
 Descriere servicii

Fotografia de botez include fotografierea întregului eveniment începând de la pregătiri până și petrecerea, aproximativ până după momentul sosirii tortului. Include totodată editarea profesională a materialului fotografiat și predarea acestuia pe suport digital (DVD sau/și stick USB). Oferim BONUS și o ședință foto cu familia după sau înainte de ziua botezului. Vizitați galerii foto botez aici.

Videografia de botez include filmarea întregului eveniment începând de la pregătiri până și petrecerea, aproximativ până după momentul sosirii tortului. Include totodată editarea profesională a materialului filmat și predarea monatjelor  pe suport digital (DVD sau/și stick USB). Pachetul video cuprinte atât un montaj mai lung de aproximativ1 oră și un montaj scurt, gen videoclip de 5-6 minute. Vizionați videoclipuri de botez aici.

Albumul de botez are mărimea de 20×40 cm în formă deschisă. Poate evea coperta piele, imitație de piele, foto sau canvas. Prețul include atât editarea albumului cât și printarea acestuia. Vedeți albume de botez aici.

Din montajul albumului principal se pot printa albume cadou pentru nașii de botez sau bunici. Prețul acestor albume este la 150 RON/bucată.

 

Share Button