1. VERIFICĂ DISPONIBILITATEA     2. VERIFICĂ OFERTA DE PRETURI   3.TRIMITE SOLICITARE

“Munca este dragostea scoasA la luminA.”

– Khalil Gibran

   Cu siguranță, există diferențe evidente în felul în care oameni văd munca, iar aceste diferențe conduc la moduri diferite de a acționa, și în cele din urmă la rezultatele obținute.

   Prețurile noastre simbolizează devotamentul nostru față de fotografie și videografie, implicarea în creația artistică, dar în egală măsură amortizarea și investiția în echipament.

Ne face o deosebită plăcere când mirii se regăsesc în stilul nostru. Ne aleg ca fotograful și/sau videograful nunții lor pentru că împărtăsim același valori și experiențe. Abia după aceasta plătesc pentru produsul oferit.

 

TARIFE si PACHETE FOTO VIDEO Studio Arten
Serviciu sau produs Pret individual PACHET MINIM PACHET BAZĂ PACHET PLUS PACHET COMPLET
Foto Nuntă 600 Euro + + + +
Sedinta foto Logodnă BONUS + +
Sedintă foto după nuntă 100 Euro + +
Album miri 30×60 cm 200 Euro + +
Album miri 25×50 cm 180 Euro  – +  –
Fotografii prelucrate aprox. 1000 bucăti BONUS  –  + + +
DVD cu fotografii, 2 seturi BONUS + + + +
Album cadou 15×30 (coperta piele) 225 RON 4x
Album cadou 20×40 (coperta piele) 450 RON 2x
Video nuntă stil cinematic 1 cameraman 600 Euro + +  –
Video nuntă stil cinematic 2 cameramani 700 Euro + +
Discuri VIDEO 2 seturi BONUS + + + +
Filmare dronă 200 Euro +150 Euro +150 Euro +150 Euro +150 Euro
 Pret Pachet  1140 Euro 1297.2 Euro 1472 Euro 1620 Euro
DETALII pachet DETALII pachet DETALII pachet DETALII pachet

 

Ce spun alții despre noi:

Cosmin și Roxana Căbuț
     “Csongor Balazs, ne-ai făcut o enormă bucurie și încântare cu video și pozele reușite de la nunta noastră ,
deosebite….m-am chinuit foarte mult să aleg cele 100 poze…, mi-a fost foarte greu să elimin…:) e pur și
simplu o încântare să mă uit la ele….ai surprins toate stările noastre sufletești, tot ce am trăit frumos în acea
zi, ai știut ce să vezi și cum să le așterni pe toate….iți mulțumim foarte mult pentru că ai fost alături de noi,
pentru efortul tău, pentru modestia ta în toate și pentru amintirile pe care ni le-ai lăsat….
Cei mai buni! Bravo Studio Arten!”

Pop Mihaela
     “O echipa minunată. Vă mulțumim că ați surprins cele mai minunate clipe de la nuntă noastră dar și de la
botezul micuțului Patrick. Recomand tuturor !!”

Rusu Cristian
     “Niște profesioniști desăvârșiți ! Multă pasiune în tot ceea ce fac!”

Intrebări frecvente de la clientii nostrii:
-Care este durata participării dumneavoastră la un eveniment?

-Vom participa la eveniment începând de la pregătirile voastre, până la finalul evenimetului. Vă propunem chiar si o fotosedinsă de logodnă (înainte de nuntă cu cîteva săptămâni). Aceasta are rolul de acomodare a clientului cu echipa foto. Dar aflăm si anumite detalii, legate de fizicul si psihicul vostru, detalii care ne ajută la buna desfăsurare a proiectului. Deci, va rugăm să ne testati in cadrul sedintei foto de logodnă!

 

-Câte fotografii vom primi de la nunta noastră? Diferă numărul de fotografii de la un pachet la altul?

-Nu avem un cadru fix pentru numărul fotografiilor. Pretul sedintei foto de nuntă reprezintă munca fotografului si editorului foto, respectiv experienta noastră prin care oferim o valoare în plus evenimentului vostru. Noi ne obligăm să depunem toate eforturile necesare realizării unui material fotografic de exceptie. Această obligatie include utilizarea de aparatură fotografică profesională, asigurarea de echipament de backup pentru orice situatie, pregătirea înainte de eveniment a aparaturii.

 

-Cât durează până când vom primi fotografiile?

-După eveniment urmează un proces creativ mai lung. Selectia, editarea, randarea, fiecărui cadru durează aproximativ 2-3 săptămâni – o lună, după care se vor preda fotografiile prelucrate. Vă rugăm aveti în vedere că calitatea cere multă răbdare.

 

-Câte fotografii dintre cele pe care le vom primi vor fi prelucrate?

-Toate cadrele predate către client sunt editate. Ca si număr nu putem vorbi de un cadru fix, acesta depinde si de multitudinea întâmplărilor, situatiilor interesante, distractie etc. In general se prelucreaza 800-1000 cadre.

 

-Pe ce tipuri de suport vom primi fotografiile – DVD, album foto digital sau tipărite?

-Fotografiile atent selectate se vor preda în rezolutie originală pe suport digital (DVD)

-se va livra si o variantă de fotografii intr-o rezuluie potrivită pentru mediul online. Acestea se vor marca simbolic cu semnătura Studio Arten.

Desigur aveti  posibilitatea de a alege cel mai potrivit album de nuntă. Cel mai popular model este albumul digital (fotocartea de dimensiunea 30×60 cm) cu copertare piele în culoarea preferată.

În cazul alegerii unui album, beneficiati de 100 bucăti de fotografii printate in marimea de 10×15 cm.

 

-De ce sunt filmele create de Studio Arten diferite de majoritatea filmărilor de nuntă din zilele noastre?

– În zilele noastre are loc o revolutie in videografia de nuntă, purtând denumirea de cinematografie de nuntă sau film cinematic de nuntă. Acest nou stil nou are anumite caracteristici, indiferent de producător, sau studio, si s-a dezvoltat multumită revolutiei tehnice din domeniul aparatelor foto. Aparatele foto profesionale si-au lărgit gama functiilor cu posibilitate de filmare (înregistrare cadre video). Astfel calitatea imaginii întâlnită în videoclipuri muzicale si filme de la cinema a devenit popular si la evenimente. Nuantele si tonurile de culori sunt mult mai frumoase, subiectele devin mai evidentiate prin folosirea unei profunzimi de câmp mai scăzute (acest lucru era posibil initial doar în fotografie), si sensibilitatea mare la lumină scăzută al aparatelor foto profesionale ne permite filmarea cadrelor de seară fără o lumină auxiliară, astfel vă putem reda cu fidelitate atmosfera de la restaurant sau cort.

O altă caracteristică a stililui cinematic este că evenimetele din ziua nuntii nu se mai rezumă la discuri DVD de 8-9 ore, ci se realizează videoclipuri de 5-10 minute, si un montaj mai lung de 1-2 ore, în ideea în care “mai putin poate fi mai mult!”. Procesul creativ de editare video devine astfel cel mai important proces în nasterea filmului de nuntă, durata de lucru pe masa de editare fiind chiar si câteva săptămâni.

Dacă ne uităm la creatiile unui fotograf profesionist, ne dăm seama că uneltele folosite de el nu reprezintă chiar totul, dar sunt de mare ajutor în realizarea calitătii. Este un principiu adevărat si pe partea video. Doar cu aparate si obiective foto profesionale, scumpe de altfel, putem realiza imagini, care diferă de la imagini clasice de nuntă.

Filmul înseamnă imagini în miscare, astfel nu trebuie să uităm nici de accesoriile necesare pentru stabilizarea si miscarea camerelor. Cu ajutorul acestor accesorii putem da caracter filmului nostru. În unele cazuri chiar imagini Time-Lapse, pot colora evenimentele.

Imaginile montate în final vor fi gradate in culori si contraste, astfel obtinem efectul de imagini cinematice.

Share Button