Ce înseamnă fotoședințaTTD

TTD, cu alte cuvinte Trash The Dress, este fotoședința care se realizează după nuntă. Dar o putem interpreta si ca Treasure The Dress sau Love The Dress, pentru ca a mai pierdut din anticurentul cu care a pornit in occident.

Thrash The Dress, fotosedinta dupa nunta, foto nunta alb negru, castel, ruine,

Recomandăm fotoședința de după nuntă din două motive.

Una ar fi cea pe care o întâlnim des la evenimentele  “noastre”, și anume, timpul alocat ședintelor foto din ziua evenimentului este prea scurt pentru o fotoședință decentă și creativă. Și, pentru că nu recomandam să lipsiti de la petrecere sau să vă lăsați invitații de la nunta voastră prea mult să vă aștepte în drum sau la restaurant, vă propunem o fotoședință mai scurtă, de aproximativ 40-50 minute împreună cu domnișoarele si cavalerii de onoare, respectiv nașii vostrii in locații apropiate localului care va găzdui petrecerea.  Continuând mai apoi in altă zi fotoședința doar cu voi doi.

În al doilea rând – și cred că aceasta este motivul mai apreciat, când vine vorba de ședința foto de după nuntă – când mirii vor să se afirme intr-o locație și într-un mod în care în ziua evenimentului nu au posibilitate.

foto nunta, fotosedinta dupa nunta, fotograf profesionist, foto video nunta, poze mireasa in natura
foto nunta, fotografie mireasa in natura, foto video TTD, fotosedinta dupa nunta, Studio Arten, echipa foto video nunta,

Conceptul fotosedintei de dupa nunta sau Trash The Dress, sa nascut în momentul in care mirese curajoase au dorit “mai mult” (fotografic vorbind :)) decât era decent in ziua evenimentului. Au ales să se tăvăleasca si să se murdăreasca, și au pornit o mișcare de rezistență față de instantaneele obisnuite si plictisite din ziua nuntii. O declaratie de război față de încremenirea în tipare. Pe când acest val a juns pe meleagurile noastre sa mai domolit. A rămas doar o fotoședință in care cuplurile si-au  putut afirma mai puternic personalitatea, alegând locații cel putin interesante. La cîteva zile dupa nuntă mirii schimbă peisajul mirific din ziua nunții si merg in locații pe care in mod normal nu le-ai asocia cu nunta. Legat de ce fel de locatii să vă alegeți, ar trebui să vă gândiți la cele în care care vă simțiți bine, vă puteți afirma personalitatea. Suntem dispuși să traversăm munți si văi pentru pasiunea noastră de a va realiza fotografii impresionante. În cazul in care sunteți amatori de aventuri și le aveti “cu natura”, este bine să alegem de comun acord peisaje montane sau pădure. Poate sunteți mai romantici si visători. Vă recomandăm un castel, o grădină feerică sau un oraș medieval, unde vă veți simții prinți și prințese. Castelele in general ne permit realizarea fotografiilor atât in cadru exterior cât și interioare. Este important ca locația aleasă să ne permită o varietate de posibilități. Sigur există ceva ce va definește. Si atunci de ce să nu faceți o ședință foto pe această tematică.

Fotografie nunta mures, sedinta foto nunta, fotografii nunta, fotografii profesionale Studio Arten, echipa foto video nunta
fotosedinta dupa nunta, camp cu flori, miri pe camp, fotograf profesionist, miri care alearga,
Apus de soare, fotosedinta dupa nunta, fotografie profesionala de nunta, fotograf profesionist

Filmul nunții ar trebui să fie in egală măsură distractivă și unică pe cât posibil. Videograful evenimentului are posibilitatea să realizeze cadre unice, ce vor ieși din tiparul cotidian de nuntă.

TTD înseamnă originalitate, creativitate și multă distractie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *