Descrierea serviciilor
Foto-Video-Nuntă

Descrierea serviciilor
Foto-Video-Nuntă

Suntem prezenti pe parcursul întregului eveniment si se fotografiază cele mai reprezentative momente, cu atentie deosebită la detalii. Micile detalii vor face diferența.

Deseori suntem întrebați cât de devreme vom începe lucrările în ziua evenimentului. Răspunsul nostru este, că lucrările încep deja în momentul semnării contractului, deoarece susținem că fiecare cuplu este diferit și noi dorim să vă realizăm un pachet foto personalizat.

Dar cum se poate acest lucru, când fiecare nuntă este parcă la fel? Ei… nu chiar. Pentru că, după cum spuneam fiecare cuplu este diferit, și chiar dacă vor parcurge aparent același scenariu, fiecare va trăi acel moment în felul lui. Astfel emoțiile pe care le veți trăi, și capturarea acestora vor face diferența dintre fotografiile voastre și celelalte.

Dar ca să o luăm pas cu pas, mai adăugăm bonus și o fotoședință de logodnă, înainte de marele eveniment. Aceasta o propunem să fie relizată cu două-trei săptămâni înainte de nuntă. Deseori întâlnim persoane care ne povestesc cât sunt ei de timizi în fața aparatului foto.

Desigur … Nu toți ne-am născut în fața obiecivului, și nu toți suntem obișnuiți să fim fotografiați sau filmați. Dar un fotograf răbdător și dornic să realizeze imagini reușite cu fiecare cuplu va găsii postura, lumina, atmosfera potrivită pentru a scoate ce este mai bun din tine. În asta ne ajută fotoședința de logodnă.

O altă latură al acestei sesiuni este că voi aveți posibilitatea să ne cunoașteți mai bine, și la nuntă să nu mai fiți intimidați de prezența echipei noastre.

Suntem prezenti pe parcursul întregului eveniment si se fotografiază cele mai reprezentative momente, cu atentie deosebită la detalii. Micile detalii vor face diferența.

Foto nuntă

 • ședință foto de logodnă sau starea civilă inclusă
 • fotografii prelucrate, randate în rezoluție originală (aprox. 1000 bucăți)
 • înscipționate pe Stick USB
 • carcasă personalizată
700€

După editarea fotografiilor începem pregătirea albumelor.

 

Albumul de nuntă va conține fotografii realizate în ziua căsătoriei cât și cele de la sesiunea foto după nuntă. Aveți posibilitatea să alegeți și voi cadrele preferate, ce vor constitui baza albumului. Dar în cele mai multe cazuri alegerea cadrelor este lăsat la îndemâna editorului de album.

Macheta digitală este verificată și aprobată de voi, mai apoi, după alegerea stilului de copertare este preluat de un atelier specializat în producția albumelor. Putem alege din o varietate largă de posibilități în privința modelului de copertă. Albumul de nuntă vine însoțit de cutie protectoare.

Prețuri

Prețurile albumelor Studio Arten diferă în funcție de dimensiunea și copertarea acestuia.
Prețurile afișate conțin machetarea albumului cît și albumul finisat.
 • Galeria despre albume

(recomandat ca album principal)

180 €

(recomandat ca album principal)

200 €
Album 15×30 50 € / buc.

(recomandat pentru nași sau părinți)
preț este valabil în cazul în care albumul nașilor sau al părinților păstrează în mare parte linia de design al albumului principal.

50 € / buc.
Album 20×40 150 € / buc.

(copertă hard-cover din piele) – recomandat pentru nași sau părinți
preț este valabil în cazul în care albumul nașilor sau al părinților păstrează în mare parte linia de design al albumului principal.

150 € / buc.

Videografia de nuntă din zilele noastre trăiește o revoluție purtând și denumirea de film de nuntă sau film cinematic de nuntă.

Acest nou stil are menirea ca materialul filmic finalizat să se asemene mai de grabă cu un film de cinema. Noi respectăm această linie nouă și putem amintii anumite caracteristici, indiferent de producător sau studio.

În primul rând camerele de filmat clasice au fost schimbate de aparate foto cu funcții video. Calitatea imaginii întâlnită la filme de cinema și videoclipuri muzicale a devenit popular și la evenimente.

Tonurile și culorile sunt mai frumoase și subiectele pot fi evidențiate prin folosirea profunzimii de câmp mai scăzute (acest lucru era posibil inițial doar în fotografie) datorită obiectivelor foto și cinema.

Sensibilitatea mare al aparatelor profesionale ne permite filmarea cadrelor de seară fără o lumină auxiliară, astfel vă putem reda cu fidelitate atmosfera de la restaurant sau cort.

O altă caracteristică a stililui cinematic este că evenimetele din ziua nuntii nu se mai rezumă la discuri DVD de 8-9 ore, ci se realizează videoclipuri de 5-10 minute, si un montaj mai lung de 1-1,5 oră, în ideea în care “mai putin poate fi mai mult!”.

Procesul creativ de editare video devine astfel cel mai important proces în nasterea filmului de nuntă, durata de lucru pe masa de editare fiind chiar si câteva săptămâni.

Dacă ne uităm la creatiile unui fotograf profesionist, ne dăm seama că uneltele folosite de el nu reprezintă chiar totul, dar sunt de mare ajutor în realizarea calitătii. Este un principiu adevărat si pe partea video. Doar cu aparate si obiective foto profesionale, scumpe de altfel, putem realiza imagini, care diferă de la imagini clasice de nuntă.

Filmul înseamnă imagini în miscare, astfel nu trebuie să uităm nici de accesoriile necesare pentru stabilizarea si miscarea camerelor. Cu ajutorul acestor accesorii putem da caracter filmului nostru.

 În unele cazuri chiar imagini Time-Lapse, pot colora evenimentele. La acest capitol introducem în anul 2015 filmări aeriene la nunta voastră realizate cu drona. Acest utilaj ne permite filmarea anumitor secvențe dintr-o perspectivă nouă, dar impresionantă. Cadre de descriere, introducere în peisaj, intrarea sau ieșirea din biserică sau alte locații vor fi filmate și din aer, oferind o imagine intr-adevăr cinematică. La întâlnirea de după nuntă vom avea posibilitatea realizării altor cadre creative filmate cu drona, prezentând astfel unicitatea peisajului ales pentru sesiunea TTD.

Imaginile montate în final vor fi gradate in culori si contraste, astfel obtinem efectul de imagini cinematice.

Din cadrele filmate la eveniment, precum și la sesiunea de după nuntă se vor realiza montajele.

Versiunea lungă a filmului durează 90-120 minute, varianta scurtă sau cu altă denumire videoclipul nunții 5-10 minute.

Video nuntă în stil cinematic 1 cameraman

 • realizarea filmărilor de către 1 cameraman
 • editarea materialelor
 • se realizează o variantă a filmului de nuntă de 90-120 minute
 • se realizează varianta scurtă a filmului – videoclipul de nuntă – 5-10 minute
 • posibilitatea de verificare și corecții de către miri înainte de finalizarea discurilor
 • montajele video se predau pe Stick USB
 • în carcasă personalizată
800€

Video nuntă în stil cinematic 2 cameraman

 • realizarea filmărilor de către 2 cameraman
 • editarea materialelor
 • se realizează o variantă a filmului de nuntă de 90-120 minute
 • se realizează varianta scurtă a filmului – videoclipul de nuntă – 5-10 minute
 • posibilitatea de verificare și corecții de către miri înainte de finalizarea discurilor
 • montajele video se predau pe Stick USB
 • în carcasă personalizată
900€

Filmari aeriene cu dronă

 • în limita posibilitățiilor vom realiza cadre filmate cu drona în ziua evenimentului
 • vom folosi acest utilaj și la sesiunea foto-video de după nuntă
 • cadrele aeriene vor fi folosite la montajele videoclipului de nuntă și la montajul filmului de nuntă
150€