Pachet Foto-Video Complet

Pachet Foto-Video Complet

Ce include?

Urmăriți aici videoclipurile noastre de nuntă! Filmele în calitate HD vă predăm pe discuri DVD și BluRay  respectiv StickUSB.

Prețul pachetului 2190 €

Fotoședința de Logodnă este un exemplu concret pentru afirmația că noi lucrăm deja la proiectul vostru nu doar din ziua evenimentului ci mult mai devreme. Sunt numeroase motive care ne-au impus introducerea acestei fotoședințe.

Una dintre ele ar fi, că mulți dintre cei care ne aleg fotograful evenimentului lor nu au experiență în ”modeling”, adică a sta la poze. Și nici nu au experiențe plăcute legate de faptul de a fi fotografiați. Noi vă demonstrăm că și voi arătați bine pe poze, doar prin simplul fapt că suntem răbdători cu voi și considerăm că nu există om care să nu aibă latură fotogrenică, există în schimb fotograf care nu a dedicat destul timp pentru studierea subiectului. Astfel prin fotoședința înainte de nuntă ne vom da seama de anumite ”defecte ”ce trebuie ocolite cînd facem adevăratul shooting.

Pe de altă parte devenim mai apropiați unii de alții. Și în ziua în care oricum aveți mulți factori de stres, considerăm că vă vom fi un ajutor, dacă cunoaștem și înțelegem din timp doleanțele, planurile voastre legate de nuntă, poate așa de ascunse încât nici părinții voștrii nu le cunosc.

Fotoședința de după nuntă este propusă de noi din două considerente.

Una ar fi că timpul alocat sedintelor foto din ziua evenimentului este prea scurt pentru o fotosedinta decenta si creativă. Și, pentru că nu recomandăm să lipsiți de la petrecere sau sa va lăsați invitații de la nunta voastră prea mult să vă aștepte in drum sau la restaurant, va propunem o fotosedinta mai scurta, de aproximativ 40-50 minute impreuna cu domnisoarele si domnisorii de onoare, respectiv nasii vostrii in locatii apropiate localului care va gazdui petrecerea.  Continuand mai apoi in alta zi fotosedinta doar cu voi doi.

In al doilea rand – si cred ca aceasta este motivul mai apreciat, cand vine vorba de sedinta foto de dupa nunta – cand mirii vor sa se afirme intr-o locatie si intr-un mod in care in ziua evenimentului nu au posibilitate.

Filmare cu dronă

Pe lângă acest pachet de servicii vă mai putem recomanda filmarea cu drona pentru imagini senzaționale. Filmările cu drona vă vor încânta pentru că vor prezenta detalii care sunt imposibil de observat din unghiul dumneavoastră de vedere. Aceste imagini sunt doar una din uneltele prin care dăm notă cinematică filmelor noastre. Camera zburătoare poate fi folosită doar sub anumite circumstanțe și doar la filmări exterioare, este astfel perfect pentru localizarea diferitelor momente ale evenimentului. De exemplu pot fi realizate cadre aeriene cu orașul unde se întâmplă pregătirile pentru nuntă sau satul de unde veți porni. dar poate fi spectaculoasă și o imagine cu turnul bisericii, unde va urma să vă cununați, sau o imagine aerienă cu toate mașinile care sunt în drum spre un moment al nunții.

PREȚUL SERVICIULUI FILMARE CU DRONA ESTE 150 EURO și nu este inclus în pahetele existente